Om meg

Mitt navn er Tove Michaelsen og jeg har vært  lærer i programfaget Medier – og kommunikasjon på videregående skoler i Oslo og Akershus i mange år.

Fagkretsen min inneholder TV-regi fra Høyskolen i Lillehammer, Teatervitenskap og Nordisk grunnfag fra Universitet i Oslo, Journalistikk fra NKS, et avbrutt hovedfag i Filmvitenskap (ble aldri ferdig med hovedfagsoppgaven) og pedagogikk fra Høgskolen i Akershus.  Etter Lillehammer produserte jeg TV, informasjon til bedrifter og organisasjoner, multimedia m.m. I 2003 gikk jeg inn i skoleverket og  underviste på alle trinn, primært innen TV/video. Jeg tar nå opp igjen norsken, og legger til 30 studiepoeng – slik at jeg kan kombinere mediefaget og norsk.

På grunn av fagområdet måtte jeg tidlig oppdatere meg på nye arbeidsmetoder og nye medier.  Allikevel er jeg gammel nok til å huske en tid før internett og før non-lineær videoredigering. Denne bloggen er min arbeidsdagbok i feltet mellom gammelmedia og nye medier, et verktøy for å hjelpe meg å huske og tenke. Forhåpentligvis kan mine drodlerier også være  til nytte for andre.

Enhver nerd må ha en ikke-digital hobby. Du kan se resultatet av min på crafts.tomi.no