O Jul med din glede

 

Flickr: shaggyshoo
Flickr: shaggyshoo

Dessverre ble min wordpress-innstallasjon hacket nylig. Jeg har ingen kunnskap om hvordan, det blir for teknisk for meg. Det var nok gjennom en utdatert versjon av WordPress. Gudskjelov fant jeg mange sider med en detaljert gjennomgang av hva man kan gjøre. Jeg håper det er nok. Jeg måtte slette hele wordpress-innstallasjonen fra server, og laste opp en ren en. Noen ting savner jeg nok, det blir vel synlig etterhvert. Jeg har ikke fått gått gjennom alle artikler enda, med det kommer. Da fikk jeg oppdatert en ny look for siden her ihvertfall, jeg hadde brukt Ahimsa i mange år allerede.

Et av mine nyttårsforsetter er å restarte skrivingen igjen. 2012 ble et svært bratt år, jeg er glad jeg snart kan skrive et nytt tall. Jeg har store forhåpninger for 2013, og planer og mål er satt.