Høytidsstund i heimen

Jeg må komme med en innrømmelse. Jeg sa aldri opp abonnementet av HBO. Årsaken er denne serien her, som man som bruker skulle få tilgang til med en gang den kom. Jeg klarte ikke å la være.  Jeg bare måtte.

Så da serien hadde sin premiere forrige uke, hadde jeg forberedt en bedre middag, og kostet på meg en Amarone av det noe dyrere slaget. Dette skulle markeres! Poden var i et annet dalføre, så da var TV-tiden min. Det må nevnes at jeg tidligere hadde forberedt meg på eventyrstunden ved å investere i en oppgradering av systemprogramvaren på arbeidsmac`en. En forsikring fra verdens beste IKT-fyr på F21 hadde jeg også fått: dersom alt skar seg på jobb-nettverket etter oppgraderingen kunne jeg bare komme til IKT og de kunne re-innstallere alt.

Oppgradere til Mountain Lion måtte jeg, for å kunne bruke Air-Play funksjonen på Mac`en til Apple TV. Jeg har prøvd å kjøre samme via iPaden, men da krymper aspektratioen på TV. Ikke brukbart.

Det var en milepæl i hvertfall i mitt hjem. Fem år etter at jeg klaget så fært over hvor tregt det gikk, hadde jeg tilgang til en TV-serie på min egen TV streamet over nett, omtrent samtidig som den ble sluppet andre steder i verden.  Er det verdt hele abonnemensprisen for  HBO?

Etter å sett første episode : Ja.

Ja, det er det. Absolutt.